Μουσικές συναντήσεις!

 

Ο Πολυχώρος Barin, αγαπά τη μουσική και τους καλλιτέχνες. Εκτιμά εξίσου τόσο τους επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές, όσο και τους ερασιτέχνες.

Στο Barin Events πιστεύουμε ότι η μουσική είναι ένα ταξίδι και οι άνθρωποι που αφήνουν το πάθος τους να τους οδηγήσει και να γίνουν μέλη χορωδιών και μουσικών συνόλων, θα βρουν στο Barin Event, ένα χώρο που χαίρεται να τους φιλοξενεί και να τους χειροκροτεί!

Ο Πολυχώρος Barin, διαθέτει αίθουσες, με εξαιρετική ακουστική, στις οποίες διοργανώνονται Μουσικές συναντήσεις από Χορωδίες και Συλλόγους.

Η αίθουσα που συνήθως προτιμούν τα μέλη των χορωδιών και των συλλόγων για τις εκδηλώσεις τους, διαθέτει πλήρη χώρο για την Ορχήστρα και τα μέλη της και επίσης διαθέτει τα απαραίτητα μουσικά όργανα για την εκδήλωση.

Βεβαίως κάθε σύλλογος ή χορωδία, προτιμά να τον συντροφεύουν οι δικές του ξεχωριστές νότες, οπότε υπάρχει η δυνατότητα να φέρετε τα δικά σας μουσικά όργανα. Επίσης μπορείτε να κάνετε την πρόβα που συνήθως απαιτείται, πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση.

Ένα μοναδικό πιάνο του Rachmaninoff!

Στο Barin Event Halls, έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε ένα ιστορικό πιάνο με ουρά Rathke, το οποίο ανήκε στον διάσημο πιανίστα, συνθέτη και μαέστρο S.Rachmaninoff!

Το πιάνο αυτό, είναι ένα από τα συνολικά δεκαέξι (16) πιάνα, που κατασκεύασε το γνωστό για την ποιότητά του εργοστάσιο πιάνων Rathke, στην πόλη Tartu της Εσθονίας. Το εργοστάσιο Rathke, ήταν γνωστό στην εποχή του για τα χειροποίητα πιάνα που κατασκεύαζε.

Το εργοστάσιο Rathke, κατασκεύασε μόνο δεκάξι (16) πιάνα, μεταξύ των ετών 1868 και 1892, οπότε και καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά.

Κάθε πιάνο Rathke, είναι αριθμημένο, κι αυτό αποτελεί την ταυτότητά του. Ένα από αυτά τα 16 πιάνα, ανήκε στον διάσημο μουσουργό Sergei Rachmaninoff και σε αυτό συνέθεσε πολλά έργα του.

Όλοι εμείς στο Barin Events, αισθανόμαστε υπερηφάνια και σεβασμό, γι αυτό το απόκτημα.

Κονσέρτα με 2 πιάνα!

Το Barin Event, έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μουσικά κονσέρτα για δύο, στο πιάνο. Εκτός από το διάσημο λευκό πιάνο Rathke με ουρά του Rachmaninoff  έχει στην κατοχή του και ένα μαύρο πιάνο με ουρά, τα οποία περιμένουν το επόμενο ρεσιτάλ!

Η χωρητικότητα της αίθουσας Pianos Hall, φθάνει με άνεση τα 130 άτομα, αναλόγως και της διαρύθμισης που επιθυμείτε. Παρέχεται επίσης ο εξοπλισμός για την άρτια διοργάνωση της κάθε εκδήλωσης, όπως ηχητικά μηχανήματα, μικρόφωνα, αναλόγια, κ.α.

 

Πολυτελείς αίθουσες με εύκολη πρόσβαση!

Όλες οι αίθουσες του Πολυχώρου Barin, διαθέτουν, ολοκληρωμένα σύστηματα κλιματισμού και εξαερισμού. Διαθέτουν επίσης φωτιστικά χρωματικά εφέ, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις εκδηλώσεις σας, και τα οποία παρέχονται χωρίς καμία χρέωση.

Η είσοδος των επισκεπτών στον χώρο της αίθουσας, είναι εύκολη χωρίς σκαλοπάτια. Παράλληλα όμως υπάρχει και ράμπα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αν παραστεί ανάγκη.

Όλοι οι χώροι του Barin Events, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση των επισκεπτών του, ανεξαρτήτως της ηλικίας και της φυσικής τους κατάστασης. Η εύκολη πρόσβαση, καθιστά την αίθουσα, φιλική προς τους επισκέπτες.

Όλοι οι αναγκαίοι βοηθητικοί χώροι που χρειάζονται, έχουν επίσης σχεδιαστεί με πολυτέλεια και αισθητική.

Τέλος, ο χώρος προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στο internet, για όλους.

Είμαστε στην διάθεσή σας και θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε την μουσική σας εκδήλωση στον χώρο μας.

Για περισότερες πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ καλέστε μας, Barin Event: 695-569.3001

 

Πως θα φθάσετε στο Barin Event Halls!

Με το Metro: 4’ με τα πόδια.

O Πολυχώρος Barin, βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα, στο σταθμό μετρό Ελληνικό. Απέχει 4’ ακριβώς, με τα πόδια από την έξοδο του σταθμού. Βρίσκεται πίσω από το super market ΑΒ Βασιλόπουλος, που βλέπετε στα δεξιά σας, όπως βγαίνετε από τον σταθμό μετρό Ελληνικό.

Με το λεωφορείο: 4’ με τα πόδια.

To Barin Event Halls, βρίσκεται στην συμβολή των Λεωφόρων Βουγιαγμένης και Ιασωνίδου, στο ύψος του Ελληνικού.

Από το σημείο περνούν πολλά λεωφορεία και η στάση απέχει 4’ με τα πόδια από το Barin Event Halls.

Με αυτοκίνητο

Για όσους διαθέτουν αυτοκίνητο, υπάρχουν αρκετές επιλογές στάθμευσης, είτε ελεύθερης στους γύρω δρόμους ή στο δημοτικό πάρκινγκ χωρίς χρέωση, είτε επί πληρωμή, σε οργανωμένους χώρους.

Για περισότερες πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ καλέστε μας, Barin Event: 695-569.3001