Χορευτικές συναντήσεις Χορευτών και Διαγωνισμοί Χορού.

 

Ο Πολυχώρος Barin, διαθέτει αίθουσα 400m2, κατάλληλη για τη διοργάνωση Χορευτικών εκδηλώσεων Σχολών Χορού και τους χορευτές τους.

‘Εχει φιλοξενήσει Εθνικούς Χορευτικούς Διαγωνισμούς, Ελλήνων και ξένων χορευτών, καθώς και συναντήσεις χορευτικών συλλόγων παρουσία κοινού.

Η αίθουσα είναι ανοικτή και επιτρέπει την απρόσκοπτη οπτική επαφή, από κάθε σημείο. Οι χορευτές έχουν στην διάθεσή τους, δύο πίστες χορού. Μία πίστα με υπέροχο ξύλινο πάτωμα και μία πίστα χορού με φωτιζόμενο πάτωμα, για τις χορευτικές τους φιγούρες.

Φωτιστικά εφέ, με διάφορα χρώματα, τόσο στο πάτωμα όσο και στο ταβάνι, δημιουργούν εορταστική ατμόσφαιρα και προσφέρονται χωρίς χρέωση.

Η πολυτέλεια των χώρων, η άνεση που προσφέρει στους χορευτές και στο κοινό, η απρόσκοπτη χωρίς εμπόδια πρόσβαση, καθιστούν τις αίθουσες του Πολυχώρου Barin ιδανικές για εκδηλώσεις, καθώς επίσης διαθέτουν ολοκληρωμένο σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού, ελεύθερη πρόσβαση στο internet και όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται.

Για πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ καλέστε την ομάδα του  Barin Event: Μ 695-569.3001

Πως θα φθάσετε στο Barin Event Halls!

Με το Metro: 4′ με τα πόδια.

O Πολυχώρος Barin, βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα, στο σταθμό μετρό Ελληνικό. Απέχει 4′ ακριβώς, με τα πόδια από την έξοδο του σταθμού. Βρίσκεται πίσω από το super market ΑΒ Βασιλόπουλος, που βλέπετε στα δεξιά σας, όπως βγαίνετε από τον σταθμό μετρό Ελληνικό.

Με το λεωφορείο: 4′ με τα πόδια.

To Barin Event Halls, βρίσκεται στην συμβολή των Λεωφόρων Βουγιαγμένης και Ιασωνίδου, στο ύψος του Ελληνικού.

Από το σημείο περνούν πολλά λεωφορεία και η στάση απέχει 4′ με τα πόδια από το Barin Event Halls.

Με αυτοκίνητο

Για όσους διαθέτουν αυτοκίνητο, υπάρχουν αρκετές επιλογές στάθμευσης, είτε ελεύθερης στους γύρω δρόμους ή στο δημοτικό πάρκινγκ χωρίς χρέωση, είτε επί πληρωμή, σε οργανωμένους χώρους.

Για περισότερες πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ καλέστε μας, Barin Event: 695-569.3001