Συγκροτήματα και Καλλιτέχνες.

 

Στον Πολυχώρο Barin, οι μουσικές μπάντες, τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες, βρίσκουν έναν φιλικό χώρο για να ξεδιπλώσουν τις μουσικές ανησυχίες τους και να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στο κοινό.

Ο Πολυχώρος Barin, διαθέτει αίθουσες, στις οποίες φιλοξενούνται συχνά μουσικές εκδηλώσεις συγκροτημάτων, καθώς δίνει σε όλους εύκολη πρόσβαση, τόσο στο χώρο όσο και στην περιοχή.

Απέχει 4′ λεπτά ακριβώς με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Ελληνικό και αυτό βοηθά πολύ στις μετακινήσεις όλων, καθώς δεν υπάρχει ταλαιπωρία. Επίσης στην περιοχή θα βρείτε εύκολα ελεύθερο αλλά και οργανωμένο πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα.

Στο Barin Events, θα βρείτε ολοκληρωμένο χώρο με μουσικά όργανα για το συγκρότημα και τα μέλη του, όπως πιάνα, ντραμς, και κιθάρες. Επίσης παρέχονται μηχανήματα ήχου και μικρόφωνα και υπάρχει επίσης η δυνατότητα οπτικοακουστικής κάλυψης.

Βραδυές Jazz και όχι μόνο!

Εάν θέλετε μία καταπληκτική αίθουσα για να φιλοξενήσει το ταλέντο και την αγάπη σας για την μουσική και τους ήχους, τότε έχουμε μία πρόταση που πιστεύουμε αξίζει της προσοχής σας!

Το Barin, έχει στην κατοχή του δύο πιάνα με ουρά ένα λευκό και ένα μαύρο, τα οποία περιμένουν τους καλλιτέχνες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στα πλήκτρα τους! Με τη συνοδεία σαξόφωνου, τρομπέτας και κιθάρας, οι μουσικές σας θα βρουν έναν χώρο μοναδικό.

Έχουμε την τιμή να βρίσκεται στην κατοχή μας, ένα από τα δεκάξι (16) πιάνα Rathke που κατασκευάστηκαν, και το ένα εξ’ αυτών ανήκε στον διάσημο πιανίστα, συνθέτη και μαέστρο Sergei Rachmaninoff.

Το συγκεκριμένο πιάνο, είναι λευκό με ουρά, είναι αριθμημένο και φτιάχτηκε μεταξύ των ετών 1868 και 1892, στην πόλη Tartu της Εσθονίας, από το εργοστάσιο πιάνων Rathke.

Οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα, έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα υπέροχα πιάνα του Barin στις εκδηλώσεις τους. Επίσης μπορούν να κάνουν τις πρόβες που χρειάζονται στην αίθουσα, πριν την μουσική τους εκδήλωση.

Για πιο εντυπωσιακή παρουσία, προτείνουμε να γίνει χρήση των ειδικών χρωματικών φωτιστικών εφέ που διαθέτει ο χώρος, και προσφέρονται χωρίς χρέωση για την ολοκλήρωση των εμφανίσεων.

Η αίθουσα των δύο πιάνων!

Η χωρητικότητα της αίθουσας φθάνει με άνεση τα 130 άτομα, αναλόγως και της επιθυμητής διαρύθμισης.

Η πρόσβαση στον χώρο είναι εύκολη, χωρίς σκαλοπάτια, κατάλληλη για κοινό. Παράλληλα διαθέτει και ράμπες πρόσβασης για όσους τις χρειάζονται. Αυτό την καθιστά ιδανικό χώρο εκδηλώσεων.

Όλες οι αίθουσες του Πολυχώρου Barin, διαθέτουν, ολοκληρωμένο σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού. Έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση των επισκεπτών, ανεξάρτητα από την ηλικία, την φυσική ή την σωματική τους κατάσταση.

Υπάρχουν επίσης όλοι οι απαραίτητοι βοηθητικοί χώροι που απαιτούνται για τους επισκέπτες, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί με ξεχωριστή πολυτέλεια.

Στον Πολυχώρο Barin, υπάρχει επίσης εξωτερικός χώρος καπνιστών και ελεύθερη πρόσβαση στο internet.

Για πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ καλέστε την ομάδα του Barin Event: 695-569.3001

Πως θα φθάσετε στο Barin Event Halls!

Με το Metro: 4′ με τα πόδια.

O Πολυχώρος Barin, βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα, στο σταθμό μετρό Ελληνικό. Απέχει 4′ ακριβώς, με τα πόδια από την έξοδο του σταθμού. Βρίσκεται πίσω από το super market ΑΒ Βασιλόπουλος, που βλέπετε στα δεξιά σας, όπως βγαίνετε από τον σταθμό μετρό Ελληνικό.

Με το λεωφορείο: 4′ με τα πόδια.

To Barin Event Halls, βρίσκεται στην συμβολή των Λεωφόρων Βουγιαγμένης και Ιασωνίδου, στο ύψος του Ελληνικού.

Από το σημείο περνούν πολλά λεωφορεία και η στάση απέχει 4′ με τα πόδια από το Barin Event Halls.

Με αυτοκίνητο

Για όσους διαθέτουν αυτοκίνητο, υπάρχουν αρκετές επιλογές στάθμευσης, είτε ελεύθερης στους γύρω δρόμους ή στο δημοτικό πάρκινγκ χωρίς χρέωση, είτε επί πληρωμή, σε οργανωμένους χώρους.

Για περισότερες πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ καλέστε μας, Barin Event: 695-569.3001