Σεμινάρια και Ημερίδες

 

Η επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών ημερίδων, απαιτεί ειδικούς χειρισμούς ως προς την προετοιμασία.

Στον Πολυχώρο Barin θα βρείτε πολυτελείς αίθουσες, με όλο τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος σε κάθε διοργάνωση.

Θα βρείτε επίσης μία έμπειρη ομάδα πρόθυμη να σας ακούσει και να διοργανώσει για εσάς την εκδήλωση που επιθυμείτε, ακολουθώντας τις οδηγίες σας και προσφέροντας σας, παράλληλα, τις γνώσεις της

Αίθουσες για κάθε ύφος εκδήλωσης!

Στον χώρο μας, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους χώρους που διαθέτουμε, αναλόγως του ύφους αλλά και της θεματολογίας των σεμιναρίων ή των ημερίδων σας.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη διάταξη της αίθουσας όπως επιθυμείτε, αναλόγως των αναγκών και του αριθμού των επισκεπτών σας και να δημιουργήσετε τους χώρους όπως εσείς θέλετε.

‘Ολες οι αίθουσες του Barin Events, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την υγιεινή, ενώ διαθέτουν όλους τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους, οι οποίοι σχεδιάστηκαν με προσοχή, δίνοντας προτεραιότητα στην αισθητική και την πολυτέλεια.

Το Barin Events, παρέχει την δυνατότητα οπτικοακουστικής καταγραφής των σεμιναρίων, των παρουσιάσεων και των ημερίδων, που πραγματοποιούνται στους χώρους του, χωρίς επιπλέον χρέωση, εφόσον το επιθυμείτε.

Οι αίθουσές μας, είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα. Επίσης προσφέρουν χωρίς χρέωση, την δυνατότητα μουσικής επένδυσης και φωτιστικών εφέ, που θα προσδώσουν μία εντυπωσιακή νότα τις χρονικές στιγμές που θα επιλέξετε.

Όλες οι αίθουσες του Πολυχώρου Barin, διαθέτουν εύκολη πρόσβαση για όλους τους επισκέπτες, είτε με ασανσέρ, είτε με ράμπες. Δεν έχουν σκαλοπάτια και αυτό τις καθιστούν ιδιαίτερα φιλικές προς όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως της ηλικίας ή της σωματικής τους κατάστασης.

Διαθέτουν επίσης ολοκληρωμένα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού και το σημαντικότερο, μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων!

Ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε επιτυχημένη «ανοικτή» για το κοινό, διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων, αποτελεί η περιοχή του επιλεγόμενου χώρου και η εύκολη πρόσβαση των συμμετεχόντων σε αυτήν.

Το Barin Events, έχει την τύχη να απέχει ακριβώς 4’ λεπτά με τα πόδια, από τον σταθμό Μετρό του Ελληνικού. Αυτό βοηθά στις μετακινήσεις όλων, καθώς δεν υπάρχει ταλαιπωρία. Βρίσκεται στη συμβολή Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου, στο ύψος του Μετρό Ελληνικού.

Εξυπηρετείται επίσης από πολλές λεωφοριακές γραμμές, η στάση των οποίων απέχει 2’- 4’ λεπτά με τα πόδια από το Barin Events.

Στην περιοχή επίσης θα βρείτε εύκολα χώρους στάθμευσης.  Διαθέτει επίσης εξωτερικό χώρο για καπνιστές και ελεύθερη πρόσβαση στο internet.

Για περισσότερες πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ καλέστε μας, Barin Event: Μ 695-569.3001

 

Πως θα φθάσετε στο Barin Event Halls!

Με το Metro: 4’ με τα πόδια.

O Πολυχώρος Barin, βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα, στο σταθμό μετρό Ελληνικό. Απέχει 4’ ακριβώς, με τα πόδια από την έξοδο του σταθμού. Βρίσκεται πίσω από το super market ΑΒ Βασιλόπουλος, που βλέπετε στα δεξιά σας, όπως βγαίνετε από τον σταθμό μετρό Ελληνικό.

Με το λεωφορείο: 2’- 4’ με τα πόδια.

To Barin Event Halls, βρίσκεται στην συμβολή των Λεωφόρων Βουγιαγμένης και Ιασωνίδου, στο ύψος του Μετρό Ελληνικού.

Από το σημείο περνούν πολλά λεωφορεία και η στάση απέχει 2’- 4’ με τα πόδια από το Barin Event Halls.

Με αυτοκίνητο

Για όσους διαθέτουν αυτοκίνητο, υπάρχουν αρκετές επιλογές στάθμευσης, είτε ελεύθερης στους γύρω δρόμους ή στο δημοτικό πάρκινγκ χωρίς χρέωση, είτε επί πληρωμή, σε οργανωμένους χώρους στάθμευσης.

Για περισότερες πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ καλέστε μας, Barin Event: 695-569.3001